Få et digitalt produkt til salg i din business på 6 uger! (også selvom du ikke har prøvet det før)

”Get it Done! Bootcamp” for soloselvstændige

På dette forløb lærer du trin-for-trin, hvordan du laver et digitalt produkt og sætter det til salg med en effektiv salgstekst og online betaling.

Drømmer du om at skabe digitale produkter, så du kan frigøre noget af din tid og skabe større indtjening?

Kan du blive overvældet over alt det, der skal til og træt af at være alene i processen?

Vil du være en del af en gruppe ligesindede, hvor vejen til dit mål inkluderer fællesskab og støtte undervejs?

Så har jeg en god nyhed! På ”Get it Done! Bootcamp” guider jeg på 6 uger gennem hele processen med at få udviklet, produceret, lanceret og solgt et digitalt produkt.

”Jeg meldte mig til forløbet for at blive guidet. Selvom jeg har læst om hvad jeg skal gøre, så går det bare langt hurtigere at få manifesteret et digitalt produkt med Cammilla som mentor. Jeg har lært at afgrænse mig i forhold til et fysisk produkt. Der er ikke længere sort skærm, når jeg skal sætte ord på værdien af mit produkt. Jeg har fået en bedre forståelse af det at tale ind til menneskers dybere behov, så de oplever værdi af mit digitale produkt. Jeg var utryg i forhold til valg af digital platform. Hele processen med at få filer op og sat det til salg på min hjemmeside og betalingsgate. Så det var godt at kunne kontakte Cammilla undervejs for hjælp. Det giver simpelthen arbejdsro at vide, at hjælpen er lige om hjørnet, hvis behovet skulle være der. Jeg er også blevet inspireret til nye måder at annoncere på gennem de sociale medier samt hvordan jeg kan opbygge en kampagne. Egentlig er jeg overrasket over at salg handler så meget om kommunikation. At hjælpe kunden med at forstå sig selv og erkende at de har et behov, som jeg kan opfylde for dem. På forløbet lavede jeg mit første digitale produkt på forløbet ”Lær at meditere med farver” og solgte det første allerede 2 dage efter lanceringen og fik solgt 14 den første måned. Cammilla har en fantastisk indre ro, der hjælper mig til at føle mig i trygge hænder hele vejen. Jeg vil anbefale forløbet til andre, der vil i mål med de drømme de har om at manifestere deres viden i digitale produkter. Du skal vælge Cammilla fordi hun får dig sikkert i land til dit nye drømmeliv.”
EMELIA REGITSE EDELSØE, EMELIAEDELSOE.DK

”Get it Done! Bootcamp” er for dig, der er soloselvstændig og

 • Gerne vil sælge digitale produkter i din business
 • Mangler konkrete trin-for-trin anvisninger til at komme hele processen gennem
 • Savner sparring og fællesskab i processen
 • Efter forløbet vil du have:
 • En metode til at omsætte en ide til et digitalt produkt
 • En skabelon til at skrive en effektiv salgstekst
 • Viden om hvordan du producerer produktet
 • Styr på teknikken til at håndtere salgsprocessen
 • Ideer du kan vælge mellem til at markedsføre dit produkt
 • Kendskab til de psykologiske triggere der skal til for at sælge dit produkt
 • Et overblik over hele processen

Forløbet er lavet ud fra mine 15 års erfaring som soloselvstændig, hvor jeg selv har lavet flere end 30 digitale produkter og haft hundredvis af mentorsessioner, hvor jeg hjælper andre soloselvstændige med digitale produkter, kundeflow og markedsføring.

Din investering i dette 6-ugers intensive ”Get it Done! Bootcamp” forløb – inklusive frokost, eftermiddagskaffe/kage, materialer og ubegrænset adgang til sparring og lavpraktisk hjælp undervejs – er:

5880 kr. + moms

Du kan vælge at betale i 3 eller 6 rater med helt ned til 980 kr. + moms.

Tilmeld dig og reserver din plads her >

Bonus

Online kurset ”Sådan laver du nemt grafiske elementer til dine digitale produkter”. En trin-for-trin guide til at lave header, produktforsider, PowerPoint præsentationer, worksheet osv.

Tilmeld dig og reserver din plads her >

Sådan foregår det:

Vi mødes til 3 fælles arbejdsdage, hvor jeg trin-for-trin faciliterer processen og derudover er der 2 personlige online sessioner med mig.

DATO TBA kl. 10-15 ”Udvikling af et digitalt produkt”
I dag skal du finde den rette ide til et produkt (indenfor den ramme jeg har sat). Du finder frem til en fængende overskrift (transformationen), klarlægger processen og skriver salgsteksten.

1:1 session ”Klarhed og struktur”
Efter første arbejdsdag tager vi en personlig online session, så du får din ide og produkt helt klarlagt og jeg sikrer, at du er klar til den videre proces.

DATO TBA kl. 10-15 ”Produktion af digitalt produkt”
I dag gennemgår vi produktionsprocessen. Du laver storyboard, manuskript, produktionsplan og får kigget på eventuelle tekniske udfordringer.

1:1 session ”Platform, teknik og opsætning”
Når dit produkt er klar, tager vi en personlig online session og gennemgår det tekniske setup med opbevaring af filer, håndtering af e-mails, opsætning af salgsside, købsproces og levering af produkt.

DATO TBA kl. 10-15 ”Markedsføring og salg”
I dag laver du en marketingplan og skriver udkast til de statusopdateringer, annoncer og e-mails du får brug for til lanceringen af dit produkt.

På arbejdsdagene får du arbejdet på de enkelte elementer i processen og får et overblik over den kommende arbejdsproces. Dernæst arbejder du på dit produkt mellem vores arbejdsdage.

Hvor:
Arbejdsdagene afholdes centralt i Roskilde.

På 6 uger vil du have dit digitale produkt klar og lanceret!

Det vil sige, at du har været igennem hele processen fra ide til færdigt produkt og kan gentage metoden til dit næste produkt.

Hjælpen er altid lige ved hånden!

Du har i hele forløbet adgang til at trække på min hjælp, hvis du får behov for det. Du er altså ikke overladt til dig selv. Jeg VIL have dig helt i mål.

Netværk og fællesskab

Du har også adgang til en lukket Facebook gruppe for deltagerne på forløbet.
For at få det optimale ud af forløbet, skal du være indstillet på:

 • At deltage alle 3 arbejdsdage
 • At arbejde selvstændigt på dine commitments mellem arbejdsdagene
 • At spørge om hjælp hvis du får brug for det (jeg er der for dig gennem hele forløbet)

Jeg vil glæde mig til at have dig på ”Get it Done! Bootcamp” forløbet.
Har du spørgsmål? Så skriv til mig på mail@cammillarysgaard.dk eller ring på 60 47 42 94.

Tilmeld dig her >


“I mange år har jeg kæmpet for at få en online forretning i gang. Jeg har også forsøgt mig med forskellige kurser og forløb uden, at jeg kom meget videre. Men det kom jeg, da jeg hoppede med på Cammillas forløb. Endelig fik jeg bedre styr på processen og blev bedre til at tage en ting ad gangen og skille processerne ad. Jeg fik simpelthen et bedre overblik.

Jeg fik super god sparring undervejs. Cammilla var fuld af gode råd og idéer. Jeg fik mange brugbare værktøjer med mig til evigt eje. Og så er det altså superfedt med et kursus hvor man mødes i virkeligheden. Vi kunne også sagtens mødes online, men der er lagt dage ind i forløbet, hvor vi mødes og arbejder sammen på holdet og det bliver altså en anden slags sparring, når man ser hinanden rigtigt i øjnene.

Men det bedste er naturligvis, at jeg rent faktisk sælger kurser online nu. Jeg kan varmt anbefale Cammilla Rysgaard som kursusleder, lærer og mentor.”

Helle Rosenkrans – hellerosenkrans.dk