1:1 Mentorsession

Har du en (eller flere) ideer og ved ikke helt hvor du skal starte?
Savner du sparring på konkrete ideer og problemstillinger?
Mangler det forkromede overblik og en klar retning?
Drømmer du om at få et (eller flere) digitale produkter og online kurser til salg i din business, men bliver bremset af mangel på overblik, resurser eller at tiden bare går?
Har du mange ideer og drømme til digitale produkter, men ved ikke helt, hvor du skal starte og hvordan processen skal gribes an?
Føles det uoverskueligt med udvikling, teknik, markedsføring og/eller salg og bliver det derfor udskudt?

De fleste har et ønske om fremdrift. Men det kan også være en udfordring at fokusere og få gang i de rette aktiviteter. En personlig 1:1 mentorsession får dig på det rette spor med en klar struktureret plan!

Du har mulighed for at booke en personlig session med mig, hvor vi sætter 1 time af til at sparre på din business. Jeg “styrer” sessionen, samler trådene og udformer en klar plan sammen med dig. Sessionen foregår via Skype eller telefon.

Sammen finder vi frem til dit helt specifikke mål, en struktureret plan for hvad du skal handle på og en masse god motivation.

Din investering for en personlig mentorsession er:

1200 kr. + moms

Book din mentorsession her >

En sparring, der satte det hele i gang!

“Vi gik og tænkte på, hvordan vi skulle tage næste skridt i vores virksomhed og hvordan vi kunne omsætte nogle af vores mange kontakter fra Facebook til aktive kunder i et online koncept.

I den forbindelse tog vi et sparringsmøde med Cammilla Rysgaard, hvor vi udfordrede og blev udfordret på vores tanker og idéer. I den session fik vi ikke alene skåret vores idéer og tanker ind til et brugbart koncept, vi fik også helt direkte anvendelige praktiske råd om bl.a. platform og muligheder, som sparede os for enorme omveje og spildt tid og ikke mindst spildte penge.

Der er ingen tvivl om, at sparringen med Cammilla var et anbefalelsesværdigt og yderst værdifuldt skub til udviklingen af den online forretning, som siden da – og på mindre end et år – har udviklet sig særdeles positivt og langt over vores forventninger.”


Flora Eriksen & Jørgen Melchiorsen, Akademiet for Mindfulness & Livsbevidsthed, www.livsbevidsthed.dk

>